STOCKHOLM MEETUP 7/9/2023

PBN
46707884388

Event Date & Time

2023-09-07 00:00:00

Kom och anslut till våra spännande nätverksträffar som äger rum en gång i månaden under två timmar. Det är här medlemmarna bjuder in sina affärskontakter och delar med sig av sina värdefulla nätverk, vilket är en av de unika styrkorna i våra träffar.

Våra nätverksträffar är en unik möjlighet att möta andra medlemmar inom Palestinian Business Network (PBN) och dra nytta av de omfattande affärsnätverken som varje medlem har med sig. Genom att medlemmarna bjuder in sina affärskontakter skapas en dynamisk och synergieffektiv miljö där möjligheter till samarbete och affärsrelationer blir oändliga.

Under dessa interaktiva och inspirerande möten har du chansen att inte bara utbyta erfarenheter och kunskap med våra medlemmar, utan också få tillgång till deras omfattande nätverk. Detta ger dig möjligheten att bygga värdefulla kontakter och ta del av affärschanser som annars kanske inte hade varit tillgängliga.

Våra nätverksträffar är öppna för alla medlemmar i PBN och erbjuder en unik plattform där vi tillsammans kan utveckla och stärka våra affärsrelationer. Genom att dela med dig av dina affärskontakter och dra nytta av andras nätverk skapar vi en starkare och mer framgångsrik gemenskap.

Var med och upplev kraften i samarbete och gemenskap genom att delta i våra nätverksträffar. Vi ser fram emot att välkomna dig och dina affärskontakter till vårt växande nätverk av framstående professionella och entreprenörer.

Anmäl dig till nästa nätverksträff genom länken nedan och bli en del av vårt inspirerande nätverk.

#PBN #Nätverksträffar #Samarbete #Affärsrelationer #Affärskontakter

Registration Link

Event location

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner