PBN MEETUP MALMÖ 05/9/2023

PBN International
46707884388

Event Date & Time

2023-09-05 18:00:00

Kom och anslut till våra spännande nätverksträffar som äger rum en gång i månaden under två timmar. Det är här medlemmarna bjuder in sina affärskontakter och delar med sig av sina värdefulla nätverk, vilket är en av de unika styrkorna i våra träffar.

Våra nätverksträffar är en unik möjlighet att möta andra medlemmar inom Palestinian Business Network (PBN) och dra nytta av de omfattande affärsnätverken som varje medlem har med sig. Genom att medlemmarna bjuder in sina affärskontakter skapas en dynamisk och synergieffektiv miljö där möjligheter till samarbete och affärsrelationer blir oändliga.

Under dessa interaktiva och inspirerande möten har du chansen att inte bara utbyta erfarenheter och kunskap med våra medlemmar, utan också få tillgång till deras omfattande nätverk. Detta ger dig möjligheten att bygga värdefulla kontakter och ta del av affärschanser som annars kanske inte hade varit tillgängliga.

Våra nätverksträffar är öppna för alla medlemmar i PBN och erbjuder en unik plattform där vi tillsammans kan utveckla och stärka våra affärsrelationer. Genom att dela med dig av dina affärskontakter och dra nytta av andras nätverk skapar vi en starkare och mer framgångsrik gemenskap.

Var med och upplev kraften i samarbete och gemenskap genom att delta i våra nätverksträffar. Vi ser fram emot att välkomna dig och dina affärskontakter till vårt växande nätverk av framstående professionella och entreprenörer.

Anmäl dig till nästa nätverksträff genom att besöka vår hemsida www.pbni.se och bli en del av vårt inspirerande nätverk.

Agenda

18:00 – 18:05 Välkomnande och introduktion
18:05 – 18:20 Nätverksaktivitet


Vi sätter igång mötet med en interaktiv nätverksaktivitet där du får möjlighet att lära känna andra deltagare, skapa nya kontakter och utbyta erfarenheter. Detta är ett utmärkt tillfälle att expandera ditt nätverk och öppna dörrar till potentiella samarbeten.

18:20 – 18:50 Inspirerande föredrag eller talare


Vi bjuder in inspirerande talare eller håller korta föredrag om ämnen som är relevanta för dig och dina affärsintressen. Här får du chansen att lära dig av experter, ta del av värdefulla insikter och inspireras av framgångsrika förebilder.

19:00 – 19:20 Medlemspresentationer


Du har möjlighet att presentera dig själv och din verksamhet i en kort medlemspresentation. Berätta om dina erfarenheter, framgångar och utmaningar, och förklara vilken typ av samarbeten eller stöd du söker från nätverket. Detta är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra dig själv och dina kompetenser inför andra deltagare.

19:20 – 19:40 Affärsmöjligheter och samarbete


Vi skapar en plattform för att dela affärsmöjligheter, samarbetsprojekt eller andra relevanta resurser. Du kan presentera dina erbjudanden, söka samarbetspartners eller diskutera potentiella affärsidéer som kan gynna nätverket som helhet. Detta är en fantastisk möjlighet att utforska samarbetsmöjligheter och skapa nya affärskontakter.

19:40 – 19:55 Frågestund och diskussion


Du har möjlighet att ställa frågor, bidra med kommentarer och delta i diskussioner som väcks under mötet. Detta är din chans att få värdefulla insikter, utbyta idéer och lära av andra deltagare.

19:55 – 20:00 Avslutning och nästa steg


Vi summerar mötet, tackar för ditt engagemang och meddelar detaljer om nästa Nätverksträff. Vi uppmuntrar dig att fortsätta att kommunicera och interagera med andra deltagare mellan mötena för att bygga starka och långvariga relationer som kan öppna nya dörrar för din affärsutveckling.

#PBN #Nätverksträffar #Samarbete #Affärsrelationer #Affärskontakter

Registration Link

Event location

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner