Är du ungdom och vill engagera dig?

47

Hej alla engagerade ungdomar!

Genom tiderna har vi sett ungdomens kraft och passion i att driva förändring. Just nu genomgår Palestina en kritisk tidpunkt, och ert stöd är viktigare än någonsin. Vi har mottagit otaliga frågor från er om hur ni kan bidra och visa ert stöd.

Om du känner att det här är din kamp också och vill vara en del av detta viktiga arbete, då är här din chans. Gå in på denna länk och registrera dig. När du har registrerat dig kommer vi att kontakta dig omgående.

Det är tillsammans, med hjälp av varje enskild person, som vi kan göra en verklig skillnad för Palestina. Tack för att du väljer att stå vid vår sida.

Är ni flera ungdomar eller en organisation så kan ni kontakta oss på press@pbni.se med namn och telefonnummer så kommer vi att kontakta er för mer information.