Demonstration Uppsala 14/10

103

När: 14 Oktober Kl. 13:30
Var: Slottsbacken
Arrangör: Palestinska Folkets Förening
Kontakt: 

VIKTIGT ATT FÖRHÅLLA ER TILL

Palestinska folkets förening uppmanar till demonstration i solidaritet med vårt folk i Gaza som ständigt utsätts för aggression från ockupationsmakten Israel. Hittills har 900 människor dödats och hundratals hem och byggnader har blivit totalt förstörda. Vi står emot den politik ockupationsmakten Israel bedriver som driver människor ifrån sina hem, fängslar unga och bygger upp ett apartheid-system! ‎‏

På lördag 14/10 kl: 13.30 demonstrerar vi mot den orättvisan och för att politiker ska upprätthålla folkrätten och palestiniernas rättigheter! ‎‏Möt oss på Slottsbacken i solidaritet med alla palestinier som dagligen blir förtryckta av ockupationsmakten!

Stå upp för folkrätten, stå upp för rättvisan! ‎‏

Agenda

Talare 1: Obaida Alramahi från palestinska folket förening
Talare 2: Henrik Pelling från medicinska utskottet Palestina grupperna i Sverige
Talare 3: Representant från kommunistiska partiet
Talare 4: Lars Drake som är Palestinaaktivist
Talare 5: Jeanette Escanilla från ship to Gaza
Talare 6: Qusay Samara från Palestina grupperna i Sverige

OBS!!!! Regler imorgon:

 • Vi talar endast Svenska så att alla förstår
 • Inga maskerade människor
 • Inga talare eller rappare förutom de i schemat
 • Inga andra flaggor bara Palestina flaggor
 • Inga slagord än de nedan:
  • Intifada revolution, stoppa stoppa ockupation
  • Israel attackerar, ingen ingen som agerar
  • Ingen vatten ingen el, sjukhusen rasar ner
  • Häv blockaden i Gaza Israel terrorism, Sluta mörda Gazas barn Vi vill ha frihet, ingen mer dödlighet Vad ska du göra?
  • Bojkotta Israel, När Nu, När Nu
  • Stoppa folkmord i Gaza Stoppa massakern i Palestina Alla är lika värda, sluta blunda hela världen! Länge leve, leve Palestina! Befria Palestina

‎تدعوكم جمعية الشعب الفلسطيني الي المسيرة التضامنية الحاشدة مع اهلنا في قطاع غزة الحبيب الذين يتعرضون الى عدوان همجي غير مسبوق من قبل قوات الاحتلال الاسرائيلي الذي طال البشر والشجر والبنيان وراح ضحيته حتى الآن مئات من الشهداء والاف من الجرحى وتدمير المئات من المنشآت التجارية والمدنية وايضا رفضا لسياسة الاحتلال المتواصلة والقائمة على القتل والتدمير وذلك يوم السبت الموافق ١٠/١٤ في الساعة ١٣:٣٠ خلف القلعة Uppsala Slottsbacken . ‎حضوركم دعم وتعزيز لحقوق الشعب الفلسطيني العادلة واحتجاجا ورفضا لعدوان الاحتلال الاسرائيلي المتواصل بحقهم. ‎التجمع في الساعة ١٣:٣٠ والانطلاق الساعة ١٤:٠٠ ‎‏