Stoppa Israels krig – Befria Palestina 22/10 Göteborg

81

När: 22 Oktober
Tid: 14:00
Var: Gustav Adolfs Torg, Göteborg
Arrangör: Khoulod Shaaban, Kristofer Lundberg
Länk till eventet: www.facebook.com/events/s/stoppa-israels-krig-befria-pal/344617231473777/

Stoppa Israels folkmord och folkfördrivning.
☆ Nej till apartheid – Riv muren. Bryt tystnaden om det israeliska förtrycket mot Palestina. Den senaste veckan har 2600 palestinier mördats, hela kvarter har jämnats med marken, 1,1 miljoner har fördrivits från sina hem. Den största sedan Al Naqba. Under 75 år, 7 årtionden har miljoner människor fördrivits, tiotusentals har fängslats, torterats, mördats, allt sedan de två sionistiska terrororganisationerna, Irgun och Lehy, fördrev 700 000 palestinier och förintade 500 palestinska byar för att möjliggöra staten Israels bildande. Idag, mer än någonsin, behöver Gaza och Palestina vårt aktiva stöd. Enda nationssymbol Palestinas.