31/10 WALKOUT Sverige

Date:

When: On Tuseday 13:30CET
Where: Every University and School around Sweden
Organizers: Palestinagrupperna

Link: palestinagrupperna.se/studentupprop

Studenter, lärare och övrig personal över hela landet lämnar föreläsningssalen i solidaritet med civilbefolkningen i Gaza. Tyst manifestation utanför respektive universitet/folkhögskola. Ta gärna med ett ljus att tända. Inga symboler förutom den palestinska flaggan är tillåtna.

VI UPPMANAR SVERIGES UNIVERSITET, HÖGSKOLOR OCH FOLKHÖGSKOLOR ATT:

1. Avbryta allt samarbete med israeliska universitet och forskningsinstitut som har samröre med den israeliska militärindustrin. Sådant samarbete bidrar på ett direkt sätt till den folkrättsvidriga ockupationen av Palestina och förtrycket av den palestinska civilbefolkningen.

2. Tydligt uttrycka solidaritet med det palestinska folket och uppmana våra politiska företrädare att omedelbart agera för en vapenvila i Gaza, för införsel av humanitärt bistånd och för FN:s skydd av befolkningen.

Läs mer: palestinagrupperna.se/studentupprop

Meddela gärna deltagande och skicka bilder/video från tisdagen till studentupprop@gmail.com

Call-2- Action at UCLA, US

There is national walkout across the nation of colleges and universities. I’m on my way to UCLA to be in deep solidarity with all students who are in solidarity with our precious Palestinian brothers and sisters against the genocidal and barbaric attack on Gaza! We want freedom across the board, we want equal dignity, equal rights, and equal status for Palestinians and Israelis! #TruthJusticeLove #EndTheGenocideInGaza #Palestine #Israel

Image Gallery

Flashmob på Stockholms Centralstation

Över 600 Personer i Fredsaktivitet för Gaza på Stockholms...

STOCKHOLM HELT FÖRÖDAT EFTER BOMBANFALL

I tre veckor har en skugga av ondskap svept...

5/11 Palestina i Fokus

Evenemanget arrangeras av @palest1naifokus - föreningsdrivna aktörer från Järva. Tid för evenemang:...
GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner