4/11 Demonstration för Palestina i Uppsala

Date:

Evenemang av Heba Saleh
Tid: 13:30
Vi står inför en historisk vändpunkt. Det är nu upp till oss att antingen stoppa den barbariska aggressionen med alla tillgängliga medel eller att acceptera vår tystnad när ockupationen fortsätter att ta livet av vårt palestinska folk, inklusive deras barn och kvinnor. Därför uppmanar Palestinska folkets förening dig att delta i en demonstration och kräva att aggressionen och kriget som pågår mot vårt folk i Gazaremsan, till lands, till sjöss och i luften, avslutas. Vi vill också se en omedelbar upphörande av ockupationen av Palestina.
Du är välkommen att ansluta till oss på lördag 4/11 klockan 13:30 vid Slottsbacken och vi kommer att börja marschera klockan 14:00.
نحن في لحظات تاريخية اما ان نوقف هذا العدوان البربري الهمجي بشتى السبل واما نكون راضين بصمتنا على قتل هذا الاحتلال لشعبنا الفلسطيني واطفاله ونسائه.
لذلك تدعوكم جمعية الشعب الفلسطيني للتظاهر والخروج والمطالبة بوقف العدوان والحرب الذي يشنه الاحتلال برا وبحرا وجوا على شعبنا في قطاع غزة وانهاء احتلاله لفلسطين وذلك يوم السبت ٤/١١ الساعه ١٣:٣٠ خلف القلعه والانطلاق الساعه ١٤:٠٠.

Image Gallery

Flashmob på Stockholms Centralstation

Över 600 Personer i Fredsaktivitet för Gaza på Stockholms...

STOCKHOLM HELT FÖRÖDAT EFTER BOMBANFALL

I tre veckor har en skugga av ondskap svept...

5/11 Palestina i Fokus

Evenemanget arrangeras av @palest1naifokus - föreningsdrivna aktörer från Järva. Tid för evenemang:...
GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner